Ervaring Keukenkampioen

Ervaring Keukenkampioen keukens? Alle Keukenkampioen keukens ervaringen. Van plan bij Keukenkampioen keukens langs te gaan? Lees eerst deze reviews en recensies over Keukenkampioen keukens.

Tevredenheid over Keukenkampioen keukens tot nu toe:

Tevredenheid over Keukenkampioen tot nu toe: Zelf  snel een recensie over de Keukenkampioen plaatsen? Makkelijk en zo gedaan. Help ons en anderen en schrijf uw ervaring.

Ervaring Keukenkampioen 22 ervaringen met een gemiddelde score van 3.50/5

Aantal recensies voor Keukenkampioen keukens:

Gratis keukenboeken thuis?

keukenbrochures-aanvragenMeer dan 500 pagina gratis thuis ontvangen?
Vol met keukenprijzen, keukenopstellingen en tips over keukens kopen? Bestel het complete pakket. Hier kunt u gratis keukenbrochures aanvragen.

Goedkoopste keuken?

De momenteel goedkoopste keukenzaak vinden? Lees het overzicht van de Top vier goedkoopste keukenzaken van dit moment.

Keukenkampioen keukens algemene informatie

Keukenkampioen keukens is een onderdeel van de Mandemakers groep en heeft vestigingen in Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Breda, Cruquius, Delft, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Duiven, Ede, Emmen, Geleen, Goes, Groningen, Helmond, Heerlen, Houten, Kaatsheuvel, Leeuwarden, Lelystad, Middelburg, Mijdrecht, Purmerend, Reeuwijk,Rotterdam (3), Sneek, Son, Spijkenisse, Tiel, Utrecht, Weert, Woerden, Zwolle. Bekijk hier de website.

Ervaring Keukenkampioen keukens, recensies en reviews:

Lees alle ervaringen met Keukenkampioen keukens hieronder:

21 gedachten over “Ervaring Keukenkampioen

 1. QueenY

  We hebben eerst zelf via de website een keukenontwerp gemaakt en hiermee zijn we naar de keukenkampioen in Tiel gegaan. Hierdoor verliep het gesprek heel soepel en wist de verkoper en wij allebei precies waar we aan toe waren. Na alles op papier te hebben gezet moesten we wel 2x kijken naar de prijs, die viel toch even wat hoger uit dan we dachten! Gelukkig is er altijd ruimte om te onderhandelen en we zijn er uiteindelijk wel uitgekomen ;) Het aftellen is nu begonnen, nog een paar weken en de nieuwe aanwinst is er!

 2. fam. Zwanikken

  Wat een heel groot voordeel was bij de keukenkampioen, is dat je zoals wij een keuken op afbetaling kunt kopen en daarbij zelf de looptijd kunt betalen. Onze keuken moest echt nodig vervangen worden. Na wat geneuzel en drie lange gesprekken hebben wij onze nieuwe keuken bij de keukenkampioen gekocht en dat voor een relatief laag bedrag en met de mogelijkheid tot boetevrij aflossen. Dat is voor ons het belangrijke argument geweest.

 3. lies1990

  Dit was de enige keukenwinkel die ons kon leveren wat wij wilden: een gladde strakke designkeuken in het zwart. Helemaal verliefd geworden op dit model die wij in de brochure van de keukenkampioen zagen. Het is zo fijn als je een keuken vind meteen zonder dat je twijfelt. Wij wisten het meteen: dit gaat m worden! model heette volgens mij de canilo. Ik heb alvast wat dingen geregeld voor ons eerste huis, de verkoper vroeg mij aan het eind nadat we de offerte hadden doorgenomen of ik de handtekening wilde zetten, maar mijn vriend zit lange tijd in het buitenland en komt binnenkort pas terug. een ding weet ik zeker: wij gaan deze keuken kopen bij de keukenkampioen :)

 4. oliebol

  Keukenkampioen komt altijd leuk over op TV, dus voor mijn nieuwe keuken ben ik bij keukenkampioen begonnen met zoeken. De goede indruk van de reclames komt ook in de showroom over en ik ben van goed advies voorzien door de verkoper. Toch was ik nog niet volledig overtuigd en ik had ook al op internet gelezen dat je je goed moet oriënteren bij meerdere keukenzaken om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Maar na 2 andere winkels bezocht te hebben bekroop mij het gevoel dat ik toch wel goed zat bij keukenkampioen in Ede. Samen met de verkoper heb ik nog eens kritisch gekeken naar de opstelling en na een paar kleine aanpassingen ben ik om. Nog even en dan ben ik voorgoed van mijn krakkemikkige keukentje af!

 5. 1986

  Gladde verkopers, extreme kortingen en mooie keukens bij de keukenkampioen in Drachten. Gaan wij hier wel of niet kopen? De brochure van de keukenkampioen was veelbelovend. Zeer scherp geprijsde keukens, maar in de showroom begon het toch wel te kriebelen. Zeer geraffineerde verkopers die je een keuken willen verkopen. Mijn man had er minder problemen mee en ik heb ook de knop in mijn hoofd maar omgezet. Na een halve dag zitten werd het contact beter en het ontwerp mooier. 4 keer het ontwerp gewijzigd en nu helemaal tevreden. Binnenkort op vakantie en daarna de keukenoffertes van bruynzeel keukens, keukenkampioen en keukencompas vergelijken en de knoop doorhakken!

 6. Marit

  We hadden de brochure via internet aangevraagd, samen met een paar andere keukenboeken, en we zijn daarna naar de keukenkampioen in Rotterdam gegaan. Ze hebben een knap aanbod aan keukens staan, maar we kwamen niet echt meer om rond te kijken in de showroom. Via de website hadden we namelijk al een mooi 3d ontwerp gemaakt die helemaal aan onze wensen voldeed: een luxe open keuken die de keuken en de woonkamer tot een mooi geheel maakt. Mijn vriend en ik houden namelijk allebei enorm van lekker kokkerellen en dan is het wel zo gezellig om toch contact te houden met de rest van het huis. Toen we aankwamen zijn we maar direct op een verkoper afgestapt met ons ontwerp, zelfs nog voordat hij ons aan kon spreken ;). Hij was direct enthousiast over het ontwerp, maar hij zei al wel dat er nog het een en ander moest worden aangepast voordat de keuken af was. Gelukkig hielp hij ons hier heel fijn mee en daarna heeft hij een uiteindelijk ontwerp gemaakt. Het eindresultaat was verbazend mooi, maar het prijskaartje verbaasde ons helaas ook nogal. Op internet lees je altijd wel dat je kunt onderhandelen over de prijs, maar daar ben ik helaas niet zo goed en mijn vriend ook al niet. We hebben er dus ook niet genoeg vanaf kunnen krijgen om het wel passend te krijgen binnen ons budget :(. De verkoper gaf nog wel een aantal tips waardoor de keuken minder hoeft te kosten, maar wij willen eigenlijk niet meer van het ontwerp afwijken. We gaan gewoon volgende week een nieuwe poging wagen en dan neem ik mijn vader mee, die heeft wel vaker succes met onderhandelen..

 7. Henk en Iene

  We werden meteen benaderd door een verkoper toen we binnen liepen. Toen we zeiden dat we alleen wilden kijken liep hij toch de hele tijd met ons mee. Hij stelde alvast wat vragen over wat onze ideeën waren voor de nieuwe keuken. Uiteindelijk toch maar echt een gesprek aan gegaan aan tafel. Toen ging alles wat rustiger en kregen we er een wat beter gevoel bij. De 3D tekening zag er mooi uit. We hebben een prijs gekregen maar toen we zeiden dat die voor ons iets te hoog leek werd er gezegd dat er misschien wel wat af kon. Daar moesten we dan wel een andere keer voor terug komen omdat de adviseur dat zelf niet zo direct kon zeggen. We hebben hier voor een afspraak gemaakt en gaan binnenkort weer langs. Zou fijner zijn als je meteen een scherpe prijs mee kreeg en weet waar je aan toe bent maar we gingen met een goed gevoel weg en hopen hier binnenkort een keuken te kunnen aanschaffen.

 8. fam wiersma

  Top! Na het bestellen van het keukenboek, zijn we gebeld voor het maken van een afspraak bij de keukenkampioen. Eigenlijk wat te vroeg, maar we zijn toch vast een kijkje wezen nemen. Na twee weken hebben we een handtekening gezet en de keuken is net geleverd. Foutloos! Daarna kregen we ook nog zoals afgesproken (bij een aktie) de boretti buitenkeuken, ook deze werd afgeleverd en hebben we helaas gezien het weer nog niet kunnen proberen. Contacten met klantenservice verliepen vlekkeloos en de adviseurs hebben een pluim verdiend. Namens de wiersmaatjes uit groningen: Keukenkampioen bedankt!!

 9. In het zak gezet

  Ik en mijn vriendin kwamen op een donderdag 15/08/2013 bij de keukenkampioen aan te Kaatsheuvel.
  Wij werden vriendelijk ontvangen met een koffietje en er werd ons gemeld dat wij rustig mochten rondzien. Vragen stonden vrij. Wij werden ontvangen door een gladde verkoper. Grapjes maken, wat lachen, wat trucjes laten zien met sommige keukens. Tijdens het gesprek met bijbehorende 3d tekening werd er een clausule van 12 weken ingebouwd in de offerte, want dat was het volgens de verkoper, een offerte. Deze Clausule hield in dat je binnen 12 weken kon opzeggen. Zo vertelde de verkoper. Maar dat moesten wij wel tekenen. Anders gelde dit niet en zaten we vast aan een verkochte keuken. Mijn vriendin in goede trouw tekende en de verkoper zei dat we goed getroffen hebben. Nu enige tijd later (01/10/2013) willen wij niet kopen via De Keukenkampioen en wij melden dit aan de verkoper. En deze meldt doodleuk dat we een koopcontract hebben en we een keuken hebben gekocht zonder dat we nog terug kunnen. Ik vertel u dat deze vlieger NIET opgaat en ik alles in het werk zet om dergelijke praktijken aan te pakken. Ik hoop dat iedereen dit leest en zich niet laat beetnemen door dergelijke verkopers van welke winkel dan ook. Wij zijn NIET tevreden over de manier van werken bij De Keukenkampioen en het laatste woord is daarover nog niet gezegd!

 10. Geert

  Een keuken uitzoeken is leuk. Het onderhandelen over een prijs is minder leuk, maar blijkt er bij te horen. Dat een keuken geleverd wordt in een verkeerde kleur is niet leuk. Dat de Keukenkampioen vervolgens niet klantvriendelijk reageert door te zeggen dat het ons probleem is omdat wij de bestelling met kleurcode ondertekend hadden is al helemaal niet leuk. Na meermaals contact te hebben gehad met de winkel, bleek dat het kleurmonster die wij in de winkel hadden uitgekozen niet in het huidige assortiment meer te zitten. Daardoor had onze verkoper een andere kleurcode opgeschreven van het actuele assortiment die er het meest op leek in het boek. De winkel had ons verteld dat het kleurmonster dus niet meer in de winkel zou mogen liggen. Hier hebben ze zich overigens nooit over geëxcuseerd. Hierna hebben ze ons doorverwezen naar het hoofdkantoor, en ze hebben zich niet meer met de aftersales bemoeid.

  Hierna begon de constante communicatie tussen ons als klant, de winkel Keukenkampioen Alexandrium, de Keukenmonteur en het hoofdkantoor van Keukenkampioen.
  - Er waren bij de winkel en bij het hoofdkantoor inmiddels meerdere maattekeningen van onze keuken aanwezig, waarbij men niet wist welke tekening de laatste versie bevatte.
  - De kleur van de kastjes konden niet vervangen worden, enkel de frontjes.
  - De nieuwe frontjes hangen nu schever dan de oorspronkelijke kleur frontjes.
  - Men is bij de levering van de frontjes een aantal onderdelen vergeten, waardoor er opnieuw een levering moest plaatsvinden.
  - De plinten zijn door de keukenmonteur te kort afgezaagd, waardoor er een nieuwe plint geleverd moest worden. De nieuwe plint is vervolgens in de verkeerde kleur geleverd. Deze verkeerde kleur was overigens wel de kleur die wij wilden, waarvan de winkel ons vertelden dat deze kleur niet mogelijk was. De keuken monteur bewees het tegendeel.

  Ons geluk is dat bovenstaande ons geen extra geld heeft gekost. De gehele bestelling van de keuken tot aan oplevering heeft ons uiteindelijk 11 maanden geduurd. Wij hebben nu als resultaat wel een keuken die ons bevalt, maar dan met twee kleuren (kastjes en fronten).

  Ik vind dit alles en slordige afhandeling en geen klantvriendelijkheid van voornamelijk de winkel KeukenKampioen Alexandrium.
  Ik raad, om bovenstaande reden, dan ook af om een keuken te bestellen bij deze winkel.

 11. Henri

  Na een wat mindere ervaring met Superkeukens zijn we meteen naar de keukenkampioen gegaan. Zeer gewiekste verkopers spraken je daar meteen met de juiste vragen aan. Hoe meer open vragen je kreeg, hoe langer je in gesprek bleef, dus langzaam gaven we wat meer informatie en werden we iets relaxter. We hadden van buren verhalen gehoord van agressieve verkoop, maar daar hebben we niets van gemerkt!

  Dit was voor ons toch de basis voor een nieuw ontwerp bij de keukenkampioen. We hadden wel het gevoel serieus genomen te worden bij deze zaak en de band met de adviseur werd langzaam beter. Mijn vrouw en ik wisten natuurlijk dat er aan het einde een handtekening gezet kon worden en dat hebben we na ampele overweging meteen gedaan (gezien de haast die we hadden met een nieuwe keuken). Tot zover goed verlopen!

 12. stel

  Leuke ervaring met de keukenkampioen. wat superfijn is aan de keukenkampioen, is dat je er online van op de hoogte kan blijven wat de status van je keuken is op basis van een klantnummer. Zo gaat er ook minder fout aan je nieuwe keuken. Dan hoef je ook niet steeds te bellen naar de klantenservice van een keukenzaak. Na een aantal teleurstellende ervaringen bij edmon keukens in beverwijk en tulp in amsterdam arena, zijn we uiteindelijk dus beland bij keukenkampioen. De eerste adviseur was vrij dominant, maar met zijn collega klikte het beter. De switch was duidelijk voelbaar. We gingen aan tafel met een jongere verkoper. Het ontwerp dat we wilden was al redelijk duidelijk bij de vorige keukenzaken. Toch heeft de jonge verkoper van de keukenkampioen het ontwerp net even wat beter gemaakt. Vervolgens kwam het vreselijke onderhandelingsspel weer, waarbij de dominante collega er weer bij kwam. Uiteindelijk was de druk van de ketel en hebben wij een prachtige keuken gekocht voor 9.000 euro. Het inloggen en online bijhouden van je order, geeft ons het gevoel dat de keukenkampioen zijn zaakjes goed op orde heeft.

 13. Jordy

  Vandaag geweest bij Keukenkampioen in Zwolle. Werd aangesproken. Maar kreeg er geen goed gevoel bij. Meneer gaf me het gevoel dat ik het allemaal toch niet kon betalen. Ga nooit weer heen….

 14. wil

  Wij zijn bij de keukenkampioen geweest. Ontvangst was hartelijk. Er was alleen zoveel keuze dat ik het moeilijk vond de ideale keuken samen te stellen. Gelukkig hielpen ze bij de keukenkampioen goed mee. Uiteindelijk flink wat korting bedongen en met een goed gevoel afgewacht op de plaatsing. Ook die ging perfect, al was de achterwand niet helemaal compleet. Dat probleem werd netjes opgelost. Ik ben tevreden

 15. ww

  keukenkampioen utrecht kanaleneiland geweest.
  na 7-8 jaar laat zijkant fineer los en begint middenop fineer ook los te laten.
  garantie is niet meer geldig en we kunnen gewoon nieuwe deurfronten voor nieuwprijs bestellen.
  keuken hoort wel wat langer dan een aantal jaar mee te gaan, toch????
  koop hier nooit meer iets!

 16. Wim

  We voelden ons wat te oud voor de keukenkampioen, maar dat kwam gewoon door de jonge verkopers. Voor ons gevoel toch meer een zaak voor jonge gezinnen. We zien er ook bijna geen oudere verkopers meer; vroeger zag ik die vaker en dat geeft voor mijn gevoel meer kennis aan een keukenadviseur. Toch hebben we er een mooie keuken gezien. We zijn netjes aangesproken en gaan er binnenkort vermoedelijk een offerte laten maken.

 17. Loub

  Goede service bij de keukenkampioen, ze namen ruim de tijd voor ons we hebben een nieuwe afspraak gemaakt om te onderhandelen over de prijs

 18. suus

  Bij de keukenkampioen goed geholpen leuke man, grapjes maken en interesse tonen werkt toch altijd! hebben een super leuke keuken gevonden bij hun, nog wel onderhandelen dus die 10 tips komen zeker wel van pas denk ik! ik ben benieuwd wat we er voor gaan betalen!!

 19. Myrthe

  Vandaag bij de keukenkampioen geweest. We werden erg goed geholpen. Er werd ruimschoots de tijd voor ons genomen. We zijn nog niet helemaal klaar, moeten nog over de prijs onderhandelen.

 20. Hans

  Keukenkampioen Villa Arena, bezocht op vrijdag jongstleden. Enthousiast en hartelijk ontvangst, jammer dat het team in de showroom zat te lunchen, dit voelt niet goed.
  Verkoopster voelde direct goed aan wat wij wilden, na een verblijf van 4 uur, kregen wij uiteindelijk de prijs te horen. Fors! Jammer dat het opsturen van de 3D presentatie niet gelukt is, Uiteindelijk met een redelijk gevoel de winkel verlaten. Voor een keuken in een ruimte van 2,8 x 2,9 meter en een startprijs van € 12.000,- dat komt in eerste instantie niet goed over. Wat zou het fantastisch zijn geweest als wij en een goede 3D foto hadden ontvangen en dat er bij het vertrek direct een goed prijs was afgegeven, zonder de ‘ik moet eerst de directeur bellen om hiervoor toestemming te geven’. Maar muv de prijsstelling en onderhandeling, een prettige en professionele indruk van Keukenkampioen.

 21. Mio

  Vriendelijk en meedenkend. Helaas was de offerte boven budget en is er van te voren al gemeld dat er weinig aan de prijs meer te doen zou zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>